http://laisvadiena.lt/upload/391_Grigory-Leps-Siauliu-arenoje.jpg
close
http://laisvadiena.lt/upload/391_Grigory-Leps-Siauliu-arenoje.jpg

Grigory Leps Šiaulių arenoje

Renginys vyks: 2019-03-20 20:00 J. Jablonskio g. 16. Šiauliai, Šiaulių apskritis
Dalyviai:Grigory Leps


Vienas populiariausių ir sėkmingiausių Rusijos dainininkų Grigorijus Lepsas kovo 20 d. surengs pasirodymą Šiauliuose. Koncerto metu skambės geriausios atlikėjo dainos, nebus apsieita ir be premjerų – dainininkas atliks naujų ir dar niekur negirdėtų dainų.

Pastarieji metai G. Lepsui buvo labai sėkmingi: pernai jis surengė rekordiškai daug koncertų, tapo geidžiamiausiu atlikėju, į kurio koncertus, skirtus dainininko 55 metų jubiliejui, susirinko daugiau nei 30 tūks. gerbėjų, išleido albumą „#KoTuToksRimtas“ (rus. #ТыЧегоТакойСерьезный), kurį sudaro net 16 naujų kompozicijų. Beje, keli kūriniai iš šio albumo iš karto užkopė į klausomiausių dainų sąrašus. G. Lepsas nebijo eksperimentuoti, drąsiai imasi naujų projektų ir atlieka dainas su jaunos kartos atstovais.

2018 m. G. Lepsas tik pagreitino savo darbo tempus: įrašė naują dainą „Zae... Rozhi“ (rus. Зае... Рожи), nufilmavo du naujus klipus, o vasarą savo gimtadienį atšventė grandioziniu koncertu, kuriame jo dainas atliko tokie žinomi atlikėjai kaip Valerijus Meladzė, Filipas Kirkorovas, MOT ir kiti.

Šiuo metu G. Lepsas intensyviai tęsia savo koncertinę veiklą ir dirba studijoje įrašinėdamas būsimus hitus. Kovo mėnesį dainininkas grįžta į Šiaulius, kur pristatys savo dainas iš naujo albumo, atliks dar negirdėtus kūrinius ir, žinoma, pradžiugins savo gerbėjus žinomiausiais hitais.


Kaina:

Renginį paskelbė:
Šiaulių arena