http://laisvadiena.lt/upload/391_Dima-Bilan-Siauliu-arenoje.jpg
close
http://laisvadiena.lt/upload/391_Dima-Bilan-Siauliu-arenoje.jpg

Dima Bilan Šiaulių arenoje

Renginys vyks: 2019-04-24 19:00 J. Jablonskio g. 16. Šiauliai, Šiaulių apskritis
Dalyviai:Dima Bilan


DIMA BILAN SU NAUJAUSIU KONCERTINIU TURU PO EUROPĄ "PLANETA" ATVYKSTA Į ŠIAULIŲ ARENĄ BALANDŽIO 24 D.!

„Bilan Planeta“ – tai naujo formato šou, kuriame persipina muzika, performansas, kinas ir heroiniai komiksai. Tai fantastinio žanro filmas, gyvai atliekamas scenoje! Specialiai šiam šou Dima filmuoja epizodus – išpažintis apie savo gyvenimą. Šou, sugalvotas kaip fantastinis biografinis filmas, paremtas realiais jausmais, o pagrindinė tema – savęs ieškojimas. Čia nėra biografijos faktų, yra tik jausmai, išgyvenimai ir emocijos, kurių pagalba prieš žiūrovą atsiveria vidinis veikėjo pasaulis.

Vienintelis Rusijos atstovas, nugalėjęs Eurovizijos konkurse, 7 kartus laimėjęs EMA, vienintelis Muz-Tv istorijoje laimėjęs 17 lėkščių, rotacijų, hitų paradų ir muzikinių premijų lyderis Dima Bilanas 2019 metais pateiks pirmą gyvai atliekamą fantazijų šou „Bilan Planeta“.

Tai pasaulinio lygio šou su specialiaisiais efektais bei netikėtais šviesų efektais. Prieš žiūrovus atsivers didžiulė scena-kosmodromas, kuriame veikėjas keliauja po Visatą ir neįtikėtinų dekoracijų pagalba patenka į paralelinę savo sielos realybę. Bet svarbiausia – tai daugiau kaip dvi valandos Dima Bilan gyvo balso ir geriausių dainų, atliekamų talkinant geriausiems muzikantams ir šokėjams.


Kaina:

Renginį paskelbė:
Šiaulių arena