http://laisvadiena.lt/upload/391_Harlem-Globetrotters-in-Lithuania.jpg
close
http://laisvadiena.lt/upload/391_Harlem-Globetrotters-in-Lithuania.jpg

Harlem Globetrotters in Lithuania

Renginys vyks: 2019-02-24 18:00 Karaliaus Mindaugo pr. 50, Kaunas, Kauno apskritis
Dalyviai:


Vasario 24d. Žalgirio arenoje ypatinga dovana visiems krepšinio mylėtojams – pats žinomiausias pasaulio ir didžiausias tradicijas turintis krepšinio šou iš JAV “The Original Harlem Globetrotters”.

Viešai lietuvių deklaruojama meilė krepšiniui palietė net 17 Ginesso rekordų turinčius Jungtinių Amerikos Valstijų krepšinio šou žaidėjus ir privertė juos į šių metų pasaulinį turą įtraukti ir Lietuvą.

Didžiausioje Žalgirio arenoje galėsime išvysti aukščiausio lygio krepšinį persipynusį su komedijos elementais, kvapą gniaužiančiais akrobatiniais triukais ir betarpišku žiūrovu įtraukimu.

Šis legendinis krepšinio šou džiugina žiūrovus jau 92 metus. „Harlem Globetrotters“ pristatę savo talentus 123 šalyse, žiūrovų tarpe buvę net didžiųjų šalių prezidentai, karaliai bei karalienės, popiežius.

Metas dar kartą įrodyti kaip stipriai Lietuva myli krepšinį! Paskubėk įsigyti bilietą:  https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/sportas/krepsinis/zinomiausias-pasaulyje-krepsinio-sou-the-original-harlem-globetrotters-jav-267346/?fbclid=IwAR1qYCRir1mmakAQ5ayqWqUpGScNNjAET9-7we9pQE3WA0Ei-yVjQTUathE


Kaina:

Renginį paskelbė:
"Žalgirio" arena