http://laisvadiena.lt/upload/391_Sou-Jusu-Pelmeni-Vilniuje-.jpg
close
http://laisvadiena.lt/upload/391_Sou-Jusu-Pelmeni-Vilniuje-.jpg

Šou „Jūsų Pelmeni“ Vilniuje!

Renginys vyks: 2019-04-28 19:00 J. Basanavičiaus g. 13, Vilnius, Vilniaus apskritis
Dalyviai:Lietuvos rusų dramos teatras


Galų gale „Jūsų Pelmeni“ Vilniuje!

Aktoriaus, muzikanto bei šou vedėjo Viačeslavo Miasnikovo ir nepakartojamo KVN komandos „Uralskie Pelmeni” kapitono Andrejaus Rožkovo duetą televizijos žiūrovai žino ir mėgsta seniai. Humoristai paruošė solinę programą pavasariniams koncertams Vilniuje, į kurią buvo įtraukti patys geriausi ir naujausi pasirodymai!

Išeiviai iš bene populiariausios ir tituluočiausios KVN komandos, juokingi ir drąsūs, ryškūs ir nenuspėjami Viačeslavas Miasnikovas ir Andrejus Rožkovas jau 2019-ųjų pavasarį atveš į Baltijos šalis savo pačius sultingiausius pokštus: nuo jau vizitine kortele tapusių pasirodymų iki visiškai naujų miniatiūrų.

„Jūsų Pelmeni" – tai sumažinta ir išskirtinai gurmanams patiekta humoro porcija. Tačiau pažadame, kad niekas neliks alkanas! Viačeslavas Miasnikovas ir Andrejus Rožkovas yra pasiruošę dviese pamaitinti bet kokio dydžio kompaniją, alkstančią žaižaruojančio humoro, linksmybių ir netramdomo juoko salėje.

Šiaip ar taip, jie - visus populiarumo rekordus nuo 2009 m. mušančio žinomo televizijos šou tėvai – steigėjai! O jei prisiminsime dar ir 1995-aisias absoliučia KVN lygos čempione tapusią komandą, tai neliks abejonių – V. Miasnikovo ir A. Rožkovo stažas šioje srityje yra tiesiog milžiniškas! Be to, jie turi solinių bei porinių pasirodymų „aukščiau stogo“.

Ne veltui nauja bendra dviejų komikų programa vadinasi „Geriausia!“ Jūs pamatysite tokias miniatiūras kaip „Berniukas-maniakas“, „Bobutės“, išgirsite linksmas V. Miasnikovo dainas ir bendrus muzikinius pasirodymus su A. Rožkovu – „Apie tėtį“, „Apie mamas“, „Apatinės kelnės“. Akivaizdi išvada: reikia mesti visus darbus ir vykti į šį uždegantį humoro vakarą, kur karaliaus nuostabi atmosfera ir pribloškiamai gera nuotaika. Nepraleiskite progos įsigyti bilietų į geriausias vietas!

Organizatorių informacija

VIA Concert
+37069997281
via.concert1@gmail.com


Kaina:

Renginį paskelbė:
Lietuvos rusų dramos teatras