http://laisvadiena.lt/upload/391_Sventinis-koncertas-Lietuvos-valstybes-atkurimo-dienai.jpg
close
http://laisvadiena.lt/upload/391_Sventinis-koncertas-Lietuvos-valstybes-atkurimo-dienai.jpg

Šventinis koncertas Lietuvos valstybės atkūrimo dienai

Renginys vyks: 2019-02-16 17:00 Taikos pr. 70, Klaipėda, Klaipėdos apskritis
Dalyviai:Martynas Levickis


ŠVENTINIS MARTYNO LEVICKIO KONCERTAS

Dalyvauja Migloko ir Vilniaus miesto ansamblis „Mikroorkéstra“

Vasario 16-ąją Klaipėdos „Švyturio“ arenoje išskirtinį šventinį koncertą, skirtą Lietuvos valstybės atkūrimo dienai surengs Martynas Levickis.

Lietuvos vardą pasaulyje garsinantis akordeonistas Martynas Levickis ne kartą įrodė, kad klasikinės muzikos kūriniai nepraranda aktualumo ne tik koncertų salėse, kurios orientuojasi į šio žanro gerbėjus, bet ir didžiausiose šių dienų arenose, į kurias tūkstančiai žmonių susiburia pasiklausyti originaliai aranžuotų ir akordeonu atliekamų klasikos kūrinių su orkestru. „Švyturio“ arenoje M. Levickis pasirodys su Vilniaus miesto ansambliu „Mikroorkéstra“.

Atlikėjo ir Klaipėdos miesto savivaldybės šventinė dovana klausytojams – nepamirštamas didžiųjų pasaulio kompozitorių parašytos muzikos emocingas pliūpsnis. Programoje skambės į skirtingas epochas nukeliantys W.A.Mocarto, A.Vivaldžio, D.Rosinio, J.Bramso ir kitų kompozitorių kūriniai.

Figaro reveransai, romantiški valsai, stebuklingai teleportuojantys „Metų laikai“, „Vengrų šokis“ – visa tai nuskambės po arenos skliautais kartu su praėjusiame šimtmetyje pražydusia Sting‘o ar Ennio Moricone‘s kūryba.

Šventiniame koncerte pasirodys ir ypatinga M.Levickio viešnia – atlikėja Migloko. Jų duetui lengvai paklūsta temperamentinga Lotynų Amerikos muzika. O šįkart, vasario 16-osios proga, M. Levickis klausytojams žada ir lietuviškų kūrinių.


Kaina:

Renginį paskelbė:
Kultūros centras Žvejų rūmai

Kultūros centro Žvejų rūmai informacija