http://laisvadiena.lt/upload/391_SILTNAMIS-ATSIVERIA-pazintiniai-pasivaiksciojimai-po-Menu-spaustuve-.jpg
close
http://laisvadiena.lt/upload/391_SILTNAMIS-ATSIVERIA-pazintiniai-pasivaiksciojimai-po-Menu-spaustuve-.jpg

ŠILTNAMIS ATSIVERIA pažintiniai pasivaikščiojimai po Menų spaustuvę

Renginys vyks: 2019-04-28 14:00 Šiltadaržio g. 6, 01124 Vilnius, Vilniaus apskritis
Dalyviai:Menų spaustuvė


pusvalandis pažintinių pasivaikščiojimų ir pokalbių

Kad ir kaip Menų spaustuvė primintų teatrą, iš tiesų ji - šiltnamis, globojantis ir auginantis ne vieną ir net ne dešimt organizacijų po vienu stogu. Menų spaustuvė - nuolat besikeičiantis organizmas, įgaunantis vis naujas formas, priklausomai nuo to, kas joje vyksta: užsienio rezidentų performansai, interaktyvūs spektakliai vaikams, parodų pristatymai, festivaliai, edukaciniai seminarai, šokio dirbtuvės, diskusijos po spektaklių ar tiesiog ramūs kasdieniai darbai per visus aukštus išsidėsčiusiuose kultūros organizacijų kabinetuose.

Apie darbo menų šiltanamyje ypatumus, erdves ir čia įsikūrusias organizacijas pažintiniuose pasivaikščiojimuose pasakos patys spaustuvės darbuotojai.

Kviečiame visus, kurie išsimiegoję šeštadienį nori užsukti į nepažintas erdves ir daugiau sužinoti apie tai, kaip po vienu stogu prodiusuojami spektakliai, ugdomi jaunieji menininkai, sutelkiamos bendruomenės ir auginamos palmės:) Besidomintiems atsakysime į visus klausimus, o užsukusiems pirmą kartą - paliksim norą užsukti dar.

menų spaustuvė | visos erdvės

dalyvavimas nemokamas | registracija info@menuspaustuve.lt | DĖMESIO - registracija šeštadienipo ekskursijoms vyksta iki ketvirtadienio vakaro


Kaina: Nemokamas

Renginį paskelbė:
Menų spaustuvė