http://laisvadiena.lt/upload/391_Enyas-Songs-Show-2019.jpg
close
http://laisvadiena.lt/upload/391_Enyas-Songs-Show-2019.jpg

Enyas Songs Show 2019

Renginys vyks: 2019-12-20 18:00 Vytauto g. 43, Palanga, Klaipėdos apskritis
Dalyviai:Palamgos Koncertų Salė


Enyas Songs Show 2019 koncertas

Renginys į kurį susirenka neeilinė publika, koncertas iš kurio visi išeina patenkinti, ir dar ilgai kalba apie renginio kokybę, ko daugelyje renginių nėra nors žadama. Koncertas kuriame viskas atlikta aukščiausiame lygyje, režisūra, video projekcijos, apšvietimas, garso kokybė, užburianti muzika ir nepakartojamas lazerių šou. Kiekviena renginio minutė yra apgalvota, dirba tik geriausi scenos profesionalai. Renginio publika beveik dvi valandas pasineria į užburiančią vienalytę muzikos, šviesų, ir vaizdo pasaką.

Enya po grupės U2 yra antra populiariausia Airijos atlikėja pasaulyje. Ji gyvai nekoncertuoja, todėl jos angelišką balsą ir giesmes primenančius kūrinius galima išgirsti tik klausantis jos įrašų.

Artėjant Šv. Kalėdoms vyksta stebuklai, ir vienas jų nutinks Lietuvoje - Enya dainos skambės auksinėje Palagos koncertų salėje.

Gruodžio 20 d. penktadienio vakarą naujojoje Palangos koncertų salėje bus surengtas įspūdingas Kalėdinis koncertas „Enyas Songs Show 2019“. Koncerte nepakartojamų Enya dainų repertuarą atliks geriausių Lietuvos primadonų komanda – 2017 metais Eurovizijoje dalyvavusi ir visų širdis pavergusi dainininkė Ieva Zasimauskaitė, garsi dainininkė bei televizijos projektų dalyvė Rūta Ščiogolevaitė, džiazo atlikėja, 2011 metais taip pat atstovavusi Lietuvą Eurovizijoje – Evelina Sašenko, šviesiausios karmos, bei angeliško vokalo Vaida Genytė.

Kartu su solistėmis scenoje pasirodys maestro dirigentas Donatas Katkus, bei jo vadovaujamas Šv. Kristoforo kamerinis orkestras, padėsiantis atskleisti stebuklingą Enya dainų skambesį.

Originalios muzikos ir „Enyas Songs Show 2019 “ aranžuočių autorius, yra koncertų muzikos prodiuseris ir atlikėjas Linas Adomaitis bei Jievaras Jasinskis.

„ Enyas Songs Show 2019“ suteiks peno ne tik ausims ar sielai, bet ir akims. 100 kvadratinių metrų LED ekrane žiūrovai išvys kiekvienai dainai sukurtas originalias video vizualizacijas, jas montavo ir kūrė žymi režisierė Jurga Naraškevičiūtė.
 
Prie užburiančių ir puikiai Kalėdinius Enya kūrinius papildančių vaizdų prisidės ir išskirtinis dainininkių stilius – juo rūpinasi žinoma Lietuvos dizainerė Daiva Urbonavičiūtė. Kiekvienai solistei yra pasiūtos išskirtinio dizaino suknelės.

Specialiai šiam koncertui sukurta išskirtinai galinga apšvietimo scenografija, ją kųrė Arvydas Buinauskas - vienas iš geriausių ir profesionaliausių apšvietimo scenorgrafų Lietuvoje.
Apšvietimo projektą papildys išskirtinis net 18 galingų spalvotų lazerių šau. Tie kas buvo 2018 metų koncerte mate 4 galingų spalvotų lazerių šou, tad nesunku įsivaizduoti kaip atrodys 18 lazerių apšvietimas.

Vienu metu scenoje pasirodysiantys per 40 profesionalių atlikėjų. Vaizdo efektai, kiekvieno muzikos instrument įgarsinimas, ir specialiai šiam šou atrinktas Enya dainų repertuaras suteiks geriausias emocijas, pasitinkant gražiausią metų šventę – 2019 metų Šv. Kalėdas.

„ Enyas Songs Show 2019“ skambės dainos: „Fairytale“, „Caribbean Blue“, „Flow Sail Away“ (Orinocco Flow), „Book Of Days“, „Celts“, „Only Time“, „Anywhere Is“, „Only If“, „Floras Secret“, „Amarantine“, „Watermark“, „Boadicea“, „Silver Inches“, „Sun In The Stream“, „Angels“, „On My Way Home“, „I Want Tomorrow“, „China Roses“, „May It Be“, „A Day Without The Rain“, „One by One“.

1980 m. muzikinę karjerą pradėjusi Enya (Eithne Ní Bhraonáin) visame pasaulyje išgarsėjo savo unikalaus skambesio dainomis, kuriose girdimi folk bei sintezuotų fonų ir klasikinių motyvų garsai. Ji yra daugiausiai albumų parduodanti atlikėja Airijoje, keturis kartus nominuota „Grammy“ apdovanojimui bei Oskarui.
Nepraleiskite progos Lietuvoje, gyvai išskirtinėje erdvėje išgirsti nuostabias Enya dainas ir su šventine nuotaika pasitikti Šventų Kalėdų.


Kaina:

Renginį paskelbė:
Palangos Koncertų Salė