http://laisvadiena.lt/upload/391_Darius-Zvirblis-ir-Q-ART.jpg
close
http://laisvadiena.lt/upload/391_Darius-Zvirblis-ir-Q-ART.jpg

Darius Žvirblis ir Q-ART

Renginys vyks: 2019-04-03 20:00 A. Strazdelio g. 1, Vilnius, Vilniaus apskritis
Dalyviai:Tamsta Club


2019 metų balandžio 3 dieną, 20 val. gyvos muzikos klube ,,Tamsta" laukia išskirtinis vakaras, kurio metu skambės Dariaus Žvirblio autorinė kūryba. Koncertas, į kurį kviečia geros muzikos ekspertai "Bardai LT", bus antrą kartą viešai pristatytas Vilniaus miesto publikai. Dar gruodį į koncertą VU planetariume netilpo visi norintys, todėl žiūrovų prašymų atlikėjai suteiks galimybę išgirsti koncertinę programą dar kartą.
Šiam projektui Darius Žvirblis suvienijo pajėgas su akademinės muzikos profesionalais iš Klaipėdos - styginių kvartetu "Q art", kuriame muzikuoja: Sandra Dirgėlaitė (I smuikas), Teodora Morta Staigė (II smuikas), Jurgis Karbauskis (violončelė) ir Edvinas kaziukaitis (Altas). Prie muzikantų prisijungė ir perkusijos meistras Michailas Denisenko.
Darius Žvirblis – dainų ir tekstų autorius, grupės "Atika” įkūrėjas ir vokalistas, savo laiku įrašęs populiariosios muzikos klasika tapusius kūrinius "Tu Esi (Ir Šito Gana)“, "Ilsėkis Ramybėj“,"Tebūnie, Kas Buvo“.
Dariaus dainas, kurias muzikos kritikai Lietuvoje vadina išskirtinėmis, aranžavo ir pritaikė styginių kvartetui su perkusija jauna kompozitorė Sandra Dirgėlaitė."Jeronimui, Eduardui Ir Vyriškiui Su Abitu“, "Indigo Vaikams“, "Po Visko“ ir visa eilė be galo paveikių kūrinių, prabangiai aranžuotų ir intymiai išreikštų. Emocija, prasmė bei melodija yra pagrindiniai šio projekto elementai, todėl aukštos prabos koncertą garantuoja scenoje grosiantys profesionalūs muzikantai.

Bilieto kaina: 10 Eur Koncerto dieną 12 eur
Vietas išankstiniams TIKETA įsigytiems bilietams galima rezervuotis klube „Tamsta“.
STALIUKŲ REZERVAVIMAS: telefonu: + 370 680 21534 arba el. paštu club@tamsta.com.
 Staliukai rezervuojami tik įsigijus bilietus. Rezervacija nemokama, laikoma iki 19:30
- Nepilnamečiai įleidžiami į koncertą tik su tėvais.
- Vaikai iki 7 metų įleidžiami nemokamai.
- Neleidžiama įsinešti jokių gėrimų ir maisto pirktų ne klube.


Kaina:

Renginį paskelbė:
Tamsta Club