http://laisvadiena.lt/upload/391_MUZIKOS-GARSAI-2-JU-DALIU-MIUZIKLAS.jpg
close
http://laisvadiena.lt/upload/391_MUZIKOS-GARSAI-2-JU-DALIU-MIUZIKLAS.jpg

MUZIKOS GARSAI 2-JŲ DALIŲ MIUZIKLAS

Renginys vyks: 2019-05-12 18:00 Nepriklausomybės aikštė 8 LT-35227 Panevėžys, Panevėžio apskritis
Dalyviai:Panevėžio muzikinis teatras


Svajonių miuziklas MUZIKOS GARSAI
Muzika Richard Rodgers Eilės Oscar Hammerstein II Pagal Howard Lindsay ir Russel Crouse knygą ir Maria Augusta Trapp memuarus „Dainuojančios šeimos Trapp istorija“. Rodoma suderinus su R&H Theatricals Europe.
Vaidmenis atlieka Kristina Siurbytė, Ramūnas Urbietis, Raimondas Baranauskas, Laima Česlauskaitė, Sandra Lebrikaitė, Renata Norvilė, Justina Tomkutė, Rytis Janilionis, žavingus fon Trapo šeimos vaikų vaidmenis kuria Panevėžio V. Mikalausko menų gimnazijos ir Panevėžio muzikos mokyklos mokiniai.
Daugeliui iš mūsų šis pavadinimas asocijuojasi su dar vaikystėje matytu kino filmu. Nuostabi Muzikos garsų meilės istorija miuzikle sustiprinama įsimintinomis melodijomis, o libretas paremtas autentiškais įvykiais, sukurtas pagal Marijos Augustos Trap memuarus.
Miuzikle pasakojama, kaip jauna vienuolė Marija siunčiama išbandymui – kelis mėnesius ji turi prižiūrėti griežto karininko-kapitono Georgo fon Trapo vaikus. Šeimoje vaikų yra lygiai tiek, kiek gaidų, būtent muzikos garsais naujoji auklė laimi išdykėlių simpatijas, o tauri merginos siela ir stebuklingi muzikos garsai sušildo kapitono širdį ir pakreipia Marijos gyvenimą kita vaga…
Režisierius Nerijus Petrokas
Dirigentas Vidmantas Kapučinskas
Scenografė ir kostiumų dailininkė Rita Kosmauskienė
Baletmeisteris Alfredas Kondratavičius
Chormeisteris Algirdas Viesulas


Kaina: 15 Eur

Renginį paskelbė:
Panevėžio muzikinis teatras