http://laisvadiena.lt/upload/391_Koncerte-Vilniuje-TIMUR-SAOV-vel-atliks-savo-geriausias-dainas-.jpg
close
http://laisvadiena.lt/upload/391_Koncerte-Vilniuje-TIMUR-SAOV-vel-atliks-savo-geriausias-dainas-.jpg

Koncerte Vilniuje TIMUR ŠAOV vėl atliks savo geriausias dainas!

Renginys vyks: 2019-04-20 19:00 Kėdainių gatvė 8 Vilnius, Vilniaus apskritis
Dalyviai:WHITE PIANO HALL koncertų salė



Koncerte Vilniuje balandžio 20 d. TIMUR ŠAOV vėl atliks savo geriausias dainas!

Paskutinį kartą Jis su savo muzikantais koncertavo Vilniuje prieš 2 metus. Buvo nuostabu!... Pasiilgome! Ir dabar džiaugiamės, galėdami panešti, kad balandžio 20-ąją 19 val. pačios jaukiausios 170-ies vietų Vilniaus Senamiesčio salės White Piano Hall (Kėdainių g. 8, Vilnius) scenoje pasirodys puikusis atlikėjas, poetas  ir kompozitorius TIMUR ŠAOV su savo  grupe! Su programa „Dainos iš naujojo albumo, geriausios senosios dainos ir dainos pagal Jūsų pageidavimus!“.

 Timur Šaov autorinės dainos pasaulyje stovi kiek atokiau. Kartais jį vadina „dainuojančiu Žvaneckiu“, kartais lygina su Galičiumi ir Vysockiu. Bet jį, neabejotinai, išsiskiria savita, originalia intonacija.
Labai sunku Šaovo kūryba priskirti konkrečiai muzikos krypčiai. Jis – nevienalytis. Jo muzikiniame formate ir autorinė daina, ir rokenrolas, ir romansas, ir baladė, ir stilizacijos pagal miesto folklorą, ir tautiniai motyvai.

Jo dainas galima išgirsti ir radijuje „Echo Moskvy“ ir radijuje „Šanson“. Jį laiko „savu“ ir festivalyje „Senasis rokas“ Jekaterinburge, ir Grušino festivalyje. Skirtingu laiku jį kviesdavo į savo laidas Michail Veller ir Viktor Topaller, Andrej Maksimov ir Svetlana Sorokina, interviu su juo darė Dmitrij Bykov ir Lev Aninskij.  Timur – tokių skirtingų premijų, kaip „Auksinis Ostapas“ ir „Metų šansonas“, „Auksinė Rusijos plunksna“  ir Vysockio fondo premijos „Rusijos Bardas“ laureatas.

Jo dainas garbina „teatralai“, jos siužetinės, kupinos dramaturgijos.  Youtub‘e šimtai mėgėjiškų, pačių dėkingų klausytojų padarytų jo dainų klipų. Timuro dainos, kaip veidrodis atspindi mūsų nelengvą laiką, ir visada, ir visada su viltimi, kas viskas būtinai bus gerai.

Kažkas yra pasakęs: „Ačiū, Timurai, už Jūsų dainas, jos tokios skirtingos, kad jų nenuobodu klausytis visų iš eilės!“
Nauja programa vadinasi „Prie ko čia Froidas?“.  Dainos iš naujojo albumo, savo stilistika ir tematika labai įvairios, kaip visada. Yra ir „aštrioji“ satyra ir „gerasis  durniaus voliojimas“, yra ir autorinė daina, ir rokenrolas, ir netgi repas. Ir, neabejotinai, mūsų politizuotais laikais Timuras negali nerašyti apie politiką. Bet visa tai su nepakartojamu, „firminiu Šaovo humoru. Kartu su Timuru Į sceną išeis ir jo draugai – muzikantai:
Nikolajus Grigorjevas (gitara), laimėjęs pirmąją vietą gitaristų konkurse, surengtame firmos „Sigma“ («Сигма») ir gavęs dovanų gitarą iš paties didžiojo gitaristo Tommy Emannuel rankų. Ir mandolina grojantis Michail Machovič, kurį visi vadina „auksine Rusijos mandolina“.

Bilietai į Vienintelį Timuro Šaovo ir jo grupės koncertą
balandžio 20-ąją 19 val. White Piano Hall (Kėdainių g. 8, Vilnius) scenoje
su programa „Dainos iš naujojo albumo, geriausios senosios dainos ir dainos pagal Jūsų pageidavimus!“
parduodami visose Bilietai.lt kasose!

Visa informacija ir išankstinis bilietų užsakymas: +370 645 36403; +370 671 76502

Pageidavimai dainų atlikimui siųsti koncertai@tavokoncertai.lt


Kaina:

Renginį paskelbė:
WHITE PIANO HALL koncertų salė