http://laisvadiena.lt/upload/391_TAU-MAMA-sventinis-koncertas-Siauliu-arenoje.jpg
close
http://laisvadiena.lt/upload/391_TAU-MAMA-sventinis-koncertas-Siauliu-arenoje.jpg

TAU, MAMA šventinis koncertas Šiaulių arenoje

Renginys vyks: 2019-05-04 18:00 J. Jablonskio g. 16. Šiauliai, Šiaulių apskritis
Dalyviai:


Gražiausią pavasario šventę pasitinkame tradiciniu, jautriu ir prasmingu koncertu „Tau, Mama“ skirtu mūsų svarbiausiam žmogui – MAMAI.

Šventinio koncerto programoje:

Kastytis Kerbedis
Grupė "Rondo"
Vytautas Šiškauskas
Laura R. ir studija

Garsiausi Lietuvos atlikėjai suvienys jėgas vieninteliam koncertui Šiaulių arenoje – dėl mūsų pačių rūpestingiausių, brangiausių ir mylimiausių mamyčių!

Pavasario gaiva kvepiančiame šventiniame koncerte Mūsų MAMOMS skambės gražiausios lietuviškos dainos, o scenoje išvysime dar šią žiemą didžiausiose Lietuvos arenose koncertinio turo „Amžinai“ metu moterų širdis tirpdžiusį Kastytį Kerbedį, legendinę grupę „Rondo“,  savo koncertuose damoms išskirtinį dėmesį visuomet pabrėžiantį Vytautą Šiškauską, o vyšnia ant torto taps vienintelė šio grandiozinio renginio dailiosios lyties atstovė Laura Remeikienė bei jos studija.

Be išvardintų atlikėjų, žiūrovų taip pat lauks specialiai šiai progai papuošta įspūdinga scena, ekranai, o idėjos surengti jungtinį šventinį koncertą skirtą Mamoms autoriai bei jo organizatoriai siekdami koncerte Šiaulių arenoje suburti kuo daugiau mamų, bilietus siūlo įsigyti tik už 15 eurų.

Geriausia dovana brangiajai MAMAI – bilietas į geriausius įspūdžius suteiksiantį koncertą „Tau, Mama“!


Kaina:

Renginį paskelbė:
Šiaulių arena